Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΠΑΟΚ - Σταντάρ 1-0 με υπογραφή Κούτσια

 

Ο Γιώργος Κούτσιας ήρθε χθες Παρασκευή στην Ολλανδία, ξεκίνησε σήμερα βασικός κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και με δικό του τέρμα κρίθηκε η τελευταία φιλική αναμέτρηση της ομάδας στην Ολλανδία.

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνα απαρτιζόταν από τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια, στα χαφ ήταν οι Ντόουγκλας – Σβαμπ, μπροστά τους ο Ντάντας, οι Αντρίγια – Κουαλιάτα στα άκρα και ο Κούτσιας στην κορυφή της επίθεσης.

Με πέντε αλλαγές άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ καθώς Μιχάι, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας και Κούρτιτς πέρασαν στο ματς, την ίδια ώρα που οι Βέλγοι συνέχισαν με την ίδια ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κάργας, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κούτσιας.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 61’), Λύρατζης (Σάστρε 61’), Μιχάι, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 61’), Ντάντας (Φελίπε Σοάρες 61’), Κουαλιάτα (Τσαούσης 61’), Κούτσιας (Λάμπρου 61’).