Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Αποκαλυπτικός «Μπίσε» για Λουτσέσκου και το νέο συμβόλαιο

 

Στα «ασπρόμαυρα» θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά τουλάχιστον ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς, κάτι που όπως υπογράμμισε ήθελε πολύ τόσο ο ίδιος όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Μιλήσαμε πολλές φορές, μου είπε μ...κα υπέγραψε», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος στην κάμερα του PAOK TV, δίνοντας τέλος το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Αναφορικά με το πως αισθάνεται που θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω το σύλλογο, γνωρίζω την πόλη, τους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θέλω και πάλι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει πολλά πράγματα και να τη βοηθήσω γενικότερα να γίνει καλύτερη».

Για το πως ήταν η off-season για εκείνον: «Ήταν λίγο περίεργα. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, οπότε ήταν δύσκολο να μην ταξιδέψω σε μια άλλη χώρα και να είμαι με την ομάδα για να παίζουμε φιλικά παιχνίδια».

Σχετικά με το τι περιμένει τη νέα σεζόν: «Ελπίζω να φέρουμε ξανά χαρά στην πόλη, γιατί πάντα όλοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο προσαρμογής. Δεν γνωρίζω όλους τους παίκτες αυτή τη στιγμή, αλλά τους παρακολούθησα. Έχουν ποιότητα και αν γίνουμε ομάδα θα καταφέρουμε ωραία πράγματα. Ελπίζω πως οι φίλαθλοι, ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτητς θα είναι δίπλα μας».

Για τον αν γνωρίζει πόσο τον ήθελε στην ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτό ισχύει και για μένα. Μίλησα πολλές φορές με τον προπονητή και μου είπε ότι με θέλει πίσω και του είπα πως θέλω και εγώ να επιστρέψω. Και μου απάντησε μ..κα υπέγραψε! Σήμερα λοιπόν ήρθαμε σε συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος»!