Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Βρέθηκε ο στόχος για τη θέση «10»

 

Επαναπροσέγγιση διαδρομής για τον ΠΑΟΚ που κινείται για «δεκάρι» και έχει τσεκάρει υποψηφίους που μπορούν να «κουμπώσουν» στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου και να ενισχύσουν τη φετινή σεζόν του Δικεφάλου.

Στην παρούσα φάση, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς ο ΠΑΟΚ κρατά κλειστά χαρτιά αναφορικά με τις κινήσεις που καταγράφονται στη θέση «δέκα». Είναι σαφές πως ο Ζοσέ Μπότο έχει στοχεύσει σε περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να ταιριάξουν στα «θέλω» του προπονητή.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για τον «εκλεκτό», ωστόσο, η διαδικασία είναι στην εξέλιξη της και επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Εκείνο που απορρέει στην παρούσα φάση είναι πως επιθυμούν να προσθέσουν μία ποιοτική πινελιά σε μία νευραλγική θέση και κινούνται στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και σε ένα πρόσωπο... οικείο και για τους δύο.  

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μπουν σε συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης που θα πρέπει να έχει και το «πράσινο» φως της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση, καταγράφονται οι πρώτες... ζυμώσεις και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις!

Πηγή: sdna.gr