Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Εξελίξεις με Σοτέλδο και «Μπίσε»

 

Οι τραυματισμοί των Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα επίσπευσαν κάποιες διαδικασίες στον δικέφαλο του βορρά. Μετά  Κάλεντ Νάραϊ, που βρίσκεται κοντά, και τον Μπράντον Τόμας που αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ προχωράει ακόμη δύο περιπτώσεις.

Αρχικά, από χθες βράδυ έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Γέφερσον Σοτέλδο. Ενός ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία, με κίνητρο και αστείρευτη ποιότητα στο μενού του, που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα. 

Οι ασπρόμαυροι τα έχουν βρει με τον παίκτη, ο οποίος βλέπει θετικά την μετακόμιση του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Από πλευράς Δικεφάλου υπάρχει η πρόθεση να καλύψει τις ετήσιες απολαβές του, οι οποίες ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο ευρώ, οι επαφές με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, Τίγκρες, είναι σε καλό δρόμο για δανεισμό με ελεγχόμενη οψιόν αγοράς.

Από εκεί και πέρα, ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται πως «κλείνει» και την υπόθεση Μπίσεσβαρ. Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία για τη διάρκεια του νέου συμβολαίου, καθώς και για τις απολαβές του Ολλανδού, ωστόσο «κόλλησαν» στις λεπτομέρειες.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε πριν λίγη ώρα στη βάση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ώστε να γίνει συζητήσεις και το θέμα του «Μπίσε» αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.