Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

ΠΑΟΚ - Λέφσκι: Πότε παίζουν, ποιες οι στοιχηματικές αποδόσεις;

 

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πέρυσι μέχρι τους «8» του UEFA Europa Conference League και θέλει να επαναλάβει την περσινή πορεία του, εκκινώντας φέτος από το δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ύστερα λοιπόν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) στη Νιόν της Ελβετίας, ο «δικέφαλος του βορρά», στάθηκε τυχερός, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Βουλγαρίας, Λέφσκι Σόφιας. 

Σημειώνεται, πως η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στην έδρα των Βούλγαρων, ενώ η ρεβάνς στις 28 του ίδιου μηνός στην Τούμπα.

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, παρουσιάζουν ως απόλυτο φαβορί την ομάδα του Λουτσέσκου τόσο για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι όσο και για την πρόκριση. Στο 4.25 πλασάρεται ο άσος της Λέφσκι Σόφιας στο πρώτο παιχνίδι, στο 3.45 η ισοπαλία, ενώ η νίκη του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία βρίσκεται στο 1.91.

Παράλληλα, οι αποδόσεις πρόκρισης δείχνουν πιο ξεκάθαρο φαβορί την ελληνική ομάδα, με την πρόκρισή της να βρίσκεται σε απόδοση 1.17, έναντι του 5.10 που βρίσκεται η απόδοση αποκλεισμού.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών, η περίπτωση του να βρεθεί ο «δικέφαλος του βορρά» στους ομίλους της διοργάνωσης, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολος όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις. Η απόδοση για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στους ομίλους βρίσκεται στο 2.30, ενώ το φαβορί είναι ο αποκλεισμός της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε απόδοση 1.57.