Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τώρα χρειάζεται ταχύτητα


Το χρονοδιάγραμμα για το τμήμα βόλεϊ ήταν λίγο πολύ γνωστό. Άπαντες περίμεναν τις εκλογές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κι έπειτα να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ. Πλέον, οι επιτελείς του δικεφάλου πρέπει να λειτουργήσουν αστραπιαία, καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει επικίνδυνα. Κάτι που είχαμε γράψει εξάλλου στις 15 Μαΐου (εδώ).

Σήμερα το απόγευμα, από το τμήμα βόλεϊ ανακοινώθηκε η αναμενόμενη απόλυση του Ντανιέλε Ρίτσι, αλλά και η πρόσληψη του νέου τεχνικού, Σέρτζιο Στάνκου. Με τις ευλογίες βέβαια ενός παλιού γνωστού, του Παναγιώτη Κουντουρίδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν την φετινή σεζόν.

Και από αύριο πρέπει να δρομολογούνται οι εξελίξεις. Καταρχάς, αναμένονται οι ανακοινώσεις των μεταγραφών του Ντίμα Φιλίποφ και Χαβιέ Χιμένεθ. Πρώτες και πολύ σημαντικές μεταγραφές, αλλά εκείνο που καίει περισσότερο είναι οι ανανεώσεις.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περιμένουν στην γωνία τους Κουμεντάκη και Πελεκούδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με αυτούς τους παίκτες, καθώς και με τους Κωνσταντινίδη, Σακόγλου, Τακουρίδη, Τερζή, Παπαδημητρίου, Σωτηρίου, Στίγγα, αλλά και τον "ξένο" Σαφράνοβιτς.

Εκτιμώ βέβαια, πως στο προσκήνιο ίσως επανέλθει το όνομα ενός παλιού γνώριμου, του κεντρικού Ρανγκέλ. Ο τωρινός προπονητής του δικεφάλου τον γνωρίζει καλά, καθώς τον αντιμετώπισε φέτος στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Από αύριο λοιπόν, ο δικέφαλος πρέπει να αρχίζει να τρέχει το πρότζεκτ της νέας σεζόν και κυρίως να αφοσιωθεί στις ανανεώσεις, καθώς καλώς ή κακώς, οι Έλληνες του ρόστερ είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες.