Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ η Λέφσκι Σόφιας

 

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ βρίσκεται η Λέφσκι Σόφιας, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 21ης Ιουλίου.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική ομάδα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League, με τη Λέφσκι να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες και τις τιμές των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Γκεόργκι Ασπαρούχωφ στις 20:00 την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βουλγάρων:

«Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην ευρωπαϊκή σκηνή. Για νέες αξέχαστες στιγμές στις οποίες υποστηρικτές και ομάδα θα σταθούν μαζί στο όνομα ενός περήφανου Λέφσκι.

Ήρθε η ώρα για μια ευρωπαϊκή μάχη της «Γερένας»!

Από σήμερα πωλούνται εισιτήρια για τον 2ο Αγώνα Προκριματικού Γύρου UEFA Conference League 2022/23 – με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 20:00 στο Vivacom Arena – Γήπεδο Georgi Asparuhov.

Από 11 Ιουλίου, Δευτέρα, έως 17 Ιουλίου, Κυριακή, εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ στους κατόχους συνδρομητικής κάρτας για τη σεζόν 2022/2023.

Διατίθενται εισιτήρια στο επίσημο κατάστημα του PFC Levski και στο box office μπροστά από τον Τομέα Α της Vivacom Arena – Georgi Asparuhov Stadium από τις 10:00 έως τις 19:14 μμ. Με την παροχή κάρτας συνδρομής, μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για τον ίδιο τομέα, μπλοκ, σειρά και θέση στο χάρτη.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου κυκλοφορεί δωρεάν online και στο δίκτυο Eventim το υπόλοιπο ποσό των εισιτηρίων.