Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ίνγκασον: «Πάμε στη Σόφια για την πρόκριση»

 

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έδωσε μέσω της κάμερας της NOVA σύνθημα πρόκρισης απέναντι στη Λέφσκι και αποκάλυψε τί είπε στον Γιώργο Κούτσια μετά το γκολ που πέτυχε στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Μέσω της συνέντευξής του στην κάμερα της NOVA, o Ισλανδός αμυντικός μοιράστηκε σκέψεις κι εντυπώσεις από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Άπελντοορν που διήρκησε δύο εβδομάδες, μίλησε για τη νέα ομάδα που δημιουργείται, για τα νέα πρόσωπα, την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν ενώ αποκάλυψε και τί είπε στον Γιώργο Κούτσια δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ κόντρα στην Σταντάρντ Λιέγης.

«Ήμασταν δύο βδομάδες εδώ. Έγινε πολύ και καλή δουλειά. Κάναμε αρκετή πρόοδο, πολύ πρόοδο. Νομίζω ότι η ομάδα πραγματοποίησε και καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια και νομίζω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά μπαίνουν σταδιακά και συνηθίζουν το σύστημα και τη φιλοσοφία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε εδώ»

Πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη; «Είναι δύσκολο να δώσεις μία απάντηση τώρα. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να πάμε βήμα βήμα και νομίζω ότι η ομάδα μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Θέλει να προσθέσει κάποιους καινούργιους παίκτες ακόμη και είναι φυσιολογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή του Ιούλη αλλά έχουμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια τώρα …. σε 10 μέρες. Και το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Η ομάδα θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη Σόφια κόντρα στη Λέφσκι για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europe Conference League;

«Ναι, σίγουρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Έχουμε αυτοπεποίθηση στην ομάδα φουλ, κι αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας φουλ. Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση»

Όσο για το τι είπε στον Γιώργο Κούτσια όταν σκόραρε καθώς οι δυό τους χάρισαν το «κλικ» του αγώνα;

«Του έδωσα συγχαρητήρια για το γκολ αλλά ξέρεις, όταν είσαι επιθετικός στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να βοηθάς την ομάδα. Είχε μόνο μία προπόνηση από την ώρα που έφτασε αλλά είμαι περήφανος για αυτόν για σήμερα (σ.σ. περασμένο Σάββατο) και το πιο σημαντικό είναι ότι σκόραρε στον … κόσμο και μας έδωσε τη νίκη. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν».